Newsletter subscribe

Novosti

IZGUBLJEN NASLOV ZA JEDAN MALI POEN

Posted: 22.03.'17 u 20:25   /   by   /   comments (0)

U zadnjem kolu ovogodišnjeg prvenstva su naši igrači gostovali u Ogulinu te  uvjerljivo slavili s  6-2, 3462-3365.

Kako su Medvjedi u zadnje kolo ušli izjednačeni s Rijekom u bodovima i u poenima, trebala im je pobjeda  većom razlikom nego bi pobijedila Rijeka. Kako su Riječani slavili s  7-1 protiv Željezničara iz Karlovca, titula  je  za malo pobjegla.

Utakmicu s Klekom je odlično otvorio Daniel Kolar (601)  dok Dragan  Krizmanić (514) pokazuje da je cijelu sezonu izvan forme te ni u zadnjoj utakmici nije uspio pronaći igru kakva ga je krasila prijašnjih godina.

Safet Falatović (617) igra  fantastično u drugom bloku te po tko zna koji put pokazuje da je daleko najbolji igrač lige. Dalibor Špoljarić (559) s dva odlična i dva loša seta gubi poen te je nakon drugog bloka i rezultata 2-2 bilo jasno da će Medvjedi teško doći do naslova.

Ipak, borbeni, odlučni i odlični Matej Barić (581) i Vladimir Rapaić (590) uzimaju poene za ipak uspješan završetak  sezone i još jednom pokazuju da su ove sezone bili vrlo važna karika ove ekipe.

Kako su Medvjedi odigrali službeni rekord kluba od 3462 čunja, može se reći da  su se na lijep način oprostili od ove sezone koja je bila više nego uspješna. Cilj kluba je bio plasman u jedinstvenu 1.B HKL Jug koja se formira od iduće sezone, a za što im je bilo potrebno 4.mjesto u ovogodišnjem prvenstvu. Borba do zadnjeg čunja s Rijekom za titulu prvaka je samo dokaz da se ova ekipa iz godine u godinu diže kvalitetom, a pravi iskorak se može očekivati već iduće sezone.

Za kraj, u ime kluba, zahvaljujemo se prije svega svima Vama, navijačima, prijateljima i sponzorima kluba, Općini Plitvička Jezera, JUNP Plitvička jezera, kao i svima koji direktno i indirektno pomažu u radu KK & ŽKK Plitvice.

Uz to, čestitamo svim igračima i članovima oba kluba na odličnoj sezoni te iznimno fer i sportskoj borbi  do kraja sezone, a velike čestitke idu i  igračima i upravi MKK Rijeka na osvojenom naslovu i želimo im puno sreće u kvalifikacijama za 1. HKL.

Naše cure i dečke još očekuje nastup na  memorijalu Josipa Jovića gdje će se susresti  s ženskom i muškom seniorskom reprezentacijom Hrvatske, o čemu ćemo pisati uskoro.

8-9 MEDVJEDI !