Newsletter subscribe

Najave

Medvjedi kreću u novu sezonu

Posted: 29.09.'17 u 20:47   /   by   /   comments (0)

Sutra, 30.09.2017. god., starta nova natjecateljska sezona u kojoj KK Plitvice nastupaju u 1.B Hrvatskoj kuglačkoj ligi Jug. Tako nas očekuju nastupi protiv Bojovnika iz Trilja, “splitske” Vrlike, Šubićevca iz Šibenika, Zadra, Željezničara iz Karlovca, ogulinskog Kleka, Goranina iz Delnica, Crikvenice te Istre protiv koje i otvaramo prvenstvo sutrašnjim ogledom u Poreču.

KK ZadarGlavni favorit prvenstva je najtrofejniji hrvatski klub – KK Zadar koji ima 9 naslova prvaka Hrvatske, ali je zbog određenih problema ispao iz 1.HKL. Nakon prošlogodišnjeg izbivanja te nes(p)retnog poraza u kvalifikacijama za 1.HKL od Rijeke, ove godine su okupili respektabilnu momčad i s pravom su glavni pretedenti za naslov.

Po rosteru, za vrh tablice bi se, uz nas, trebala boriti i Istra iz Poreča pa je tako sutrašnji dvoboj u porečkom Domu obrtnika derbi 1. kola.

 

Tandem za svjetsko zlato - Požega i GrivičićU prijelaznom roku smo doveli tri igrača, a najviše bi nam trebao pomoći kapetan U-18 reprezentacije Hrvatske i svjetski prvak u disciplini tandem – Luka Požega.

Nakon priprema koje su startale još 01.08., odradili smo turnir u slovačkoj Podbrezovi te nekoliko prijateljskih utakmica, a pripremne oglede smo završili turnirom u Bakru kojeg smo, u konkurenciji ekipa iz naše lige, uvjerljivo osvojili.

Forma je uzlazna većini igrača pa se nadamo maksimalnom plijenu na jednom od najtežih gostovanja u ligi.

 

Osvojen turnir u Bakru

Utakmica protiv KK Istra Poreč je na rasporedu u subotu, 30.09.2017. god. u 16:30 h, a live rezultate možete pratiti na ovom linku

Ostali parovi 1. kola 1.B HKL Jug su:

CRIKVENICA – ZADAR
ŠUBIĆEVAC – VRLIKA
KLEK – ŽELJEZNIČAR (KA)
BOJOVNIK TRILJ – GORANIN