Newsletter subscribe

Novosti

Medvjedi zadržali vodeću poziciju uz poraz cura u Ozlju

Posted: 28.10.'16 u 01:13   /   by   /   comments (0)

I u drugom kolu su naši dečki odigrali odlično i upisali pobjedu protiv KK Klek, a cure su upisale i treći gostujući poraz ove sezone.

KK PLITVICE – KK KLEK  6-2. 3414 – 3245

Početnu pobjedu protiv Velebita su naši dečki morali potvrditi u derbiju s Klekom. S obzirom da je u prošloj sezoni Klek nanio jedan od najtežih domaćih poraza našoj ekipi, oprez i motiv je bio maksimalan.

U utakmicu su gosti krenuli odlično i osvojili prva dva poena protiv Dalibora Špoljarića (548) i Mateja Barića (557). Zanimljivo je da je svih prvih 10 setova u utakmici pripalo gostima što je vrlo neugodan start za našu ekipu.

Ipak, odlična igra najboljeg igrača utakmice Vladimira Rapaića (591) u drugom bloku uz siguran poen Josipa Bićanića (568) okreću utakmicu na mlin domaćina, a na zadnjem bloku je bilo da potvrde pobjedu što su Safet Falatović (570) i Daniel Kolar (581) sigurno i učinili.

Gostima su najraspoloženiji bili juniorski reprezentativci Matija Cindrić (576) i Andrija Božičević (574), a u stopu ih je pratio i iskusni Ivica Bertović (575).

Danas su naši Medvjedi odradili utakmicu protiv KK Crikvenica i upisali još jednu pobjedu 5:3. Detaljan izvještaj biti će naknadno.

 

ŽKK KUPA – ŽKK PLITVICE 6:2 3146 – 3110

S prvim blokom igračica krenule smo jako loše iz čega su se prva dva poena pripisala domaćoj ekipi. Bez i jednoga poena, sa svega dva osvojena seta te 40 čunjeva “minusa” krenuli smo u drugi blok igračica gdje su Ana Rapo i Maria Gračan morale biti na visini zadatka ukoliko su htjele sav gubitak nadoknaditi. Ipak je to bio velik “zalogaj” za naše mlade cure što je rezultiralo poraze. Dakle, s 4:0 i 103 drveta zaostatka, Ines i Gordana krenule su u lov na poene i čunjeve. Cure su dale maksimum od sebe te tako svaka osvojila po jedan igraći poen. Uz osvojene poene, razlika u čunjevima se smanjila pa se tako sa 103 spustila na 36.

Tako je igračica utakmice postala Valentina Pavlaković (564), dok ju za svega 9 čunjeva manje u stopu pratila naša Gordana Gračan (555).

Čestitke protivnicama, a našim curama s malo više iskustva želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

Sljedeće kolo na rasporedu je 30.10. u 12:30h u ŠRC Hotela Jezero gdje s nestrpljenjem i nadom za konačnom pobjedom isčekujemo uvijek veselu ekipu ŽKK Jadranka hoteli s Maloga Lošinja.