Newsletter subscribe

Novosti

Naš Luka Bićanić prvak Hrvatske

Posted: 18.04.'16 u 20:33   /   by   /   comments (0)

Luka Bićanić, najmlađi član KK Plitvice, je u dva nastupa uvjerljivo došao do naslova prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta ( U-12 ).

U Ogulinu, gdje se igrao prvi nastup, Luka je odigrao maestralno i sa 570 srušenih čunjeva uvjerljivo zauzeo prvo mjesto pred drugi nastup u Delnicama. U ovoj konkurenciji je to rezultat iznad svih očekivanja i sigurno jedan od najboljih rezultata u svijetu, ako ne i najbolji.

U drugom nastupu je naš Luka morao samo obraniti prednost od velikih 50 čunjeva ispred drugoplasiranog Doriana Mezaka iz Ponikvi što je sa rezultatom od 498 i uspio te slavio u konkurenciji 22 mlađa kadeta.

Na kraju je za naslov prvaka bilo više nego dovoljno 1068 čunjeva što je prosjek od odličnih 534 po nastupu. Drugi je bio Sven Marić iz KK Zanatlija Sl.Brod sa 1036, a treći već spomenuti Dorian Mezak iz KK Ponikve sa 1020 srušenih čunjeva.

Luka će čak i iduće godine imati pravo nastupa u ovoj starosnoj kategoriji te će na taj način moći braniti ovogodišnju titulu prvaka Hrvatske. Značaj ovog uspjeha je još veći ako znamo da je ovo Luki prvo službeno natjecanje te je odmah pokazao svu raskoš svog talenta koji obvezuje sve u klubu i oko kluba na još veću podršku u razvoju ovog mladog dragulja.

Čestitamo Ti Luka od srca !!!