Newsletter subscribe

Novosti

LUKA BIĆANIĆ OBRANIO NASLOV PRVAKA HRVATSKE

Posted: 10.04.'17 u 18:44   /   by   /   comments (0)

Naš najmlađi član i igrač Luka Bićanić je u protekla dva vikenda nastupao na prvenstvu Hrvatske u konkurenciji do 12 godina te se drugi  put zaredom okitio naslovom prvaka Hrvatske.

Uvjerljivim nastupima i rezultatima od 542 i 522 srušena čunja je ponovio prošlogodišnji uspjeh kad je u jednom nastupu došao do maestralnih 570 čunjeva.

Na ovogodišnjem prvenstvu RH, koje se održalo u Zagrebu na kuglani Grmoščica, je nastupilo 32 igrača. Nakon prvog nastupa i 542 srušena čunja je Luka imao malu prednost ispred drugoplasiranog Karla Petranovića (537) iz KK Goranin Delnice.

U drugom nastupu su Luka i Karlo vodili ozbiljnu borbu samo 1.set (129-129), a onda je Luka pokazao zrelost i odupro se napadu mladog Goranina te do kraja vrlo mirno priveo posao kraju.

Veliki dijamant imamo u rukama, a tata Josip pod čijom palicom je i igrao te uprava KK Plitvice će napraviti sve da Luki osiguramo sve potrebno za daljnji razvoj.

Od iduće godine ga čekaju nastupi u konkurenciji do 14 godina gdje se igra s većim kuglama. Spremnost za borbu je pokazao već ove godine kad je s tri generacije starijim  igračima igrao ravnopravno te osvojio odlično 9. mjesto (3.nakon prvog nastupa).

Još jednom – bravo LUKA !